Különleges változattal ünnepelte a Toyota a Hilux pickup dominanciáját. Immár 50 éve a piacok egyik kedvence a platós Toyota.
Hirdetés:

Európába egy évvel az 1968-as debütálása után érkezett a Toyota Hilux, amely az idők során az egész világ egyik kedvencévé vált. Összesen 180 országban forgalmazzák, és eddig több mint 18 milliót értékesítettek belőle világszerte. Minőségét, megbízhatóságát és tartósságát számos alkalommal bizonyította már a típus. Eljutottak vele az Északi-sarkra, megmászták Izland vulkánjait, és az Antarktisz jégmezőin sem vallott kudarcot. De említhetjük a Dakar-rali megpróbáltatásait is, hiszen a rangos versenyen több dobogós helyezést szereztek már vele.

 -

Bárhova eljut a Földgolyón

A platós jármű népszerűségét meglovagolva alkotta meg a Toyota a Hilux Invincible 50 változatot, amelynek összetéveszthetetlen külsőt adnak a látványos kiegészítők. Ráadásul ez a különleges változat is ugyanolyan jól használható munkagépként, mint szabadidős tevékenységekhez. Feltűnő fekete sárvédő-szélesítéseket kapott az Invincible 50, amelyek harmonikus összképet eredményeznek a lökhárító fekete elemeivel és a szintén fekete bukócsővel. A 18 colos könnyűfém keréktárcsákkal sem törték meg ezt a harmóniát, hiszen azok is matt feketében pompáznak, rajtuk a BFGoodrich robusztus terepgumijaival.

 -

A Toyota tereprali-versenyautóihoz is a BFGoodrich szállítja a gumiabroncsokat a Dakaron

A platón műanyag burkolat található, és szorítottak helyet egy nagy szerszámos ládának is. Egyedi küszöbök és padlószőnyegek járnak az autóhoz, illetve bőrborítású kézifékkar teszi még egyedibbé a Hiluxot.

 -

A tökéletes összhang kedvéért a fellépő is fekete

Idén év végéig a típusból 40 600 példányt tervez eladni a Toyota az öreg kontinensen, amellyel megdöntenék 2011-es rekordjukat, amikor 40 104 Hilux talált gazdát Európában.