Új színekkel és különleges kivitelekkel készült a Fiat-Chrysler a Houstoni és New York-i Autószalonokra. Előbbire vörös, az utóbbi helyszínre kék és zöld színekkel érkezett a márka, és más érdekességet is tartogat még a Ram.
Hirdetés:

Delmonico fantázianévvel gördítette új vörös árnyalatát a nagyközönség elé a Ram Trucks a Houston Auto Show alkalmával. Ez a Ram 1500 Rebel kivitel hetedik színe. További újdonság, hogy ezen, illetve a Limited változaton króm helyett akár a karosszéria színében is pompázhatnak már a márkajelzés betűi és az oldalfellépők. Az új „steakvörös” szín a kéttónusú karosszériaszínekhez is rendelhető, illetve akár a fekete keréktárcsákat és orr-részt adó Rebel Black csomaggal is párosítható. Az összhatás a körítéstől függetlenül mutatós.

 -

Remekül passzolnak a Rebel Black csomag fekete kiegészítői az új Delmonico vörös árnyalathoz

New Yorkban két új színnel is előrukkolt a Ram, főleg a feltűnő megjelenést kedvelők örömére. Csupán háromezer példány készül a Ram 1500 Sublime Sport modellből, amely eddig soha nem látott neonzöld színt kap. E különleges kivitelnek a hűtőrácsa is igazodik a karosszéria neonzöldjéhez, a kiegészítők – így a könnyűfém keréktárcsák – pedig feketék. A hátsókerék-hajtású modellek akár 22 colos kerekeket is kaphatnak, míg az összkerékhajtást választóknak be kell érniük a legfeljebb 20 colos keréktárcsákkal.

 -

Szintén új szín a Ram palettáján a Blue Streak

A Sublime Sport kivitelek utastere sem marad érintetlen, hiszen az egyediséget mindenütt hirdető, nélkülözhetetlen feliratok mellett például még a kárpitok varrása is neonzöld színű. A szolidabb megjelenésre vágyók választhatják a Blue Streak árnyalatot is a Ram 1500 Rebel modellekhez. Ez a szintén új kék szín a Delmonico vöröshöz hasonlóan kombinálható a fekete kiegészítőket adó Rebel Black csomaggal. Az újdonságok már májustól megjelennek a Ram márkakereskedésekben, amelyekből továbbra sem jutott még Európába.

 -

Bármilyen színben feltűnő jelenség egy Ram, hát még neonzöldben