Novemberben 35 új Mercedes-Benz Actros 1845 StreamSpace típusú nyerges vontatót vett át a Waberer’s-Szemerey Logisztika Kft., amit húsz új Mercedes-Benz Atego tehergépkocsi üzembe állítása követ majd hűtős, gázszállító és élőállatos felépítménnyel.
Hirdetés:

„A Mercedes-Benz és a Waberer’s International Zrt. kapcsolata már jelentős múltra tekint vissza, azonban a belföldi feladatokat ellátó Waberer’s-Szemerey Logisztika Kft.-vel ez egy új együttműködés kezdete, amely a szervizelésre és a szolgáltatásokra is kiterjed. Ügyfelünk ugyanis a Pappas Auto Magyarország Kft. járművezető-továbbképzését is igénybe veszi, a gépkocsivezetők munkáját pedig a csillagos márka FleetBoard nevű flottairányító rendszerével követik majd folyamatosan nyomon. A most átadott 35 Actros már a továbbfejlesztett hajtásláncot kapta, amely a gyártó ígérete alapján körülbelül másfél literrel kisebb tüzelőanyag-fogyasztást eredményez” – mondta Pais József, a Pappas Auto Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója.

 -

A képen bal oldalon Pais József, a Pappas Auto Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója, középen Barna Zsolt, a Waberer’s-Szemerey Logisztika Kft. ügyvezető igazgatója és jobb oldalon ifj. Szemerey Lóránd, a Waberer’s-Szemerey Logisztika Kft. szállítmányozási és fuvarozási igazgatója

„Cégünk idén 14,5 millió eurónyi beruházást hajtott végre, amelynek keretében többek között kétszáz nyerges szerelvénnyel és hatvan tehergépkocsival bővült a flottánk. Ennek a dinamikus növekedésnek a fenntartásához megbízható partnerekre van szükségünk, és immár a Pappas Auto Magyarország Kft. is ezek közé tartozik. Ezt egyrészt arra alapozzuk, hogy a Szemerey Transport Zrt. tíz évvel ezelőtt beszerzett Mercedes-Benz Axor nyerges vontatói a mai napig megbízhatóan és jó tüzelőanyag-fogyasztással üzemelnek a hűtős kiszállításban. Ezenkívül a Mercedes-Benzeknek kedvező a szervizperiódusuk és a várható szervizköltségeik, valamint jó az értéktartásuk. Habár a 35 új Actros belföldi feladatokat lát majd el, gépkocsivezetőink kényelme érdekében mégis nemzetközis felszereltségűek, álló helyzeti légkondicionálóval, tágas rakodóhelyekkel, hűtőrekesszel, két fekhellyel, a GPS-adatok alapján a domborzathoz előrelátóan alkalmazkodó hajtásláncvezérléssel (PPC) és számos egyéb vezetéstámogató rendszerrel” – fűzte hozzá Barna Zsolt, a Waberer’s-Szemerey Logisztika Kft. ügyvezető igazgatója.
„Nemrég átvettük a TESCO-GLOBAL Áruházak Zrt. saját járműveinek üzemeltetését. Az ügylet egyik feltétele volt a flotta megújítása, ennek első lépése a mostani járműbeszerzés. A következő években tehát további hasonló beszerzéseket tervezünk a Pappas Auto Magyarország Kft.-vel közösen” – magyarázta ifj. Szemerey Lóránd, a Waberer’s-Szemerey Logisztika Kft. szállítmányozási és fuvarozási igazgatója.

 -