Hirdetés:

Porosodik egy rakottan is 3,5 tonnával mérlegelő szimpla- vagy duplafülkés, első-, hátsó-, vagy összkerékhajtású modulegyterű, furgon, teherautó vagy pickup az udvarodban, netán a panelház előtt? Nem a tiéd, csak ráültettek? Sebaj, te vagy a mi emberünk!

Haszonjárművekkel foglalkozó médiumként kötelességünknek érezzük, hogy bizonyos rendszerességgel felmérjük a hazai kishaszonjárművek életkorát, hajtásláncát, felépítését, felépítményét, felszereltségét, működési területét, feladatait, valamint felhasználóik velük szemben támasztott igényeit. Kutatásunk korántsem öncélú, mivel nemcsak mi, hanem flottád bővítésekor te is profitálhatsz belőle. Hiszen a járműgyártók a felmérésünkből puskázva igyekeznek majd minél jobban a kedvedben járni, egyúttal az igényeidhez igazítani a kínálatukat. Ezúttal a világ legnagyobb autógyártója, a hazai és nemzetközi piac egyik legfontosabb szereplője, a Toyota Professional segíti munkánkat. Hiszen idén, valamint jövőre jelentősen megújul a palettájuk, egyúttal kiegészül a 3,5 tonna megengedett össztömegű kategória legnagyobb méretosztályú Toyota Proace Max kishaszonjárműveivel.

Kattints a képre, és töltsd ki a felmérésünket, az első száz kitöltőnek ajándékot küldünk!

Természetesen a végére hagytuk a tutit, hiszen a kérdőívünket kitöltő első száz kishaszonjármű-tulajdonos, -sofőr, -felhasználó mindegyike exkluzív, praktikus, informatív, valamint szó szerint Professional ajándékcsomagot kap! Igen, egészen pontosan száz (számmal: 100) ajándékcsomag várja, hogy hóna alá vegye a postagalamb és végre kiröpülhessen a Rolling Tons szerkesztőségéből. Jó eséllyel hozzád, ha nem késlekedsz! Úgyhogy vegyél részt kutatásunkban és töltsd ki az űrlapot még ma!

A Toyota Professional titkai
Háttér

A Toyota Professional titkai

Közelebbről is megismerkedünk a következő hetekben a világ legnagyobb autógyártójának haszonjárműveivel, a Toyota Professional márkával.

Nissan S-Cargo menetpróba: Csigabiga gyere ki!
Történelem

Nissan S-Cargo menetpróba: Csigabiga gyere ki!

Hazánkban, sőt kontinensünkön sem ismeri szinte senki. Hogy lehet ez, hiszen egy ilyen formát nem lehet elfelejteni?! Az ok prózai, hiszen a Nissan S-Cargo a japán belpiacra készült, JDM típusnak számított.

A Proace Max lehet a Toyota hatalomátvételének kulcsa
Teszt

A Proace Max lehet a Toyota hatalomátvételének kulcsa

Teljesen megújul idén a Toyota kishaszongépjármű-kínálata. Sőt, nemcsak az eddigi modellek kapnak új ruhát, hanem egy új családtag is érkezik. A Proace Max nagy testvérként teszi teljessé a Toyota fegyverarzenálját a piacvezető pozícióért vívott harcban.

Újjászülető alkatrészek
Technika

Újjászülető alkatrészek

Indítómotorok és generátorok újabb élete kezdődik a Bosch krakoveci gyárában Ukrajnában. Az eredeti termékspecifikációk szerint újragyártott alkatrészek értékalapú és fenntartható, minőségi javításokat biztosítanak.

Itt elmondhatod a véleményedet!