Hirdetés:

Magazinunk életében nem először fordul elő, hogy különleges feladatra kérik fel csapatunkat. Ezúttal a Renault Trucks magyarországi importőre bízott meg bennünket egy látványos videósorozat elkészítésével.

Idén megújuló nehéz-teherautója kapcsán született az ötlet: a Renault Trucks hazai importőre egy videósorozattal köszönti a saját berkeikben csak Evo néven futó modellt. Az Evolution újdonságait már mi is bemutattuk magazinunk hasábjain. Az alaposan felfrissített modell esetében magasra került a léc, a Renault mérnökei bevallottan a járművezető és az üzemeltetők visszajelzései alapján nyúltak a típuscsaládokhoz.

Ezekhez igazodva dolgoztuk ki a videók kreatív megvalósítását is, igyekeztünk a fejlesztésekhez méltó ötleteket belecsempészni a filmekbe. A három részből álló rövidfilmsorozat a járműcsalád magyarországi őszi bemutatójára készül el. Tematikáját illetően sokat persze nem árulhatunk el, annyit mindenesetre igen, hogy a márka múltjába, jelenébe és – az új terméknek köszönhetően – jövőjébe is betekintést enged majd a három rész. Szerkesztőségünk csapata írta a forgatókönyveket, a szövegeket, dolgozta ki a megvalósítás részleteit, technikai hátterét és a filmek rendezését is magunkra vállaltuk. A főbb szerepekben természetesen a témához illő járművek és a Renault Trucks munkatársai tűnnek majd föl.

Az epizódok premierjét a márka magyarországi YouTube-csatornáján követhetik a nézők, de a Renault Trucks Magyarország Facebook-oldalán is találhatnak érdekességeket a projekt kapcsán az iparág szerelmesei nyár végétől. Fotóink az egyik legizgalmasabb forgatási napon készültek Somogy megyében, ahol két igen különleges jármű pózolt a kamerák előtt. Az Optitrack hidraulikus elsőkerék-hajtással felvértezett C vontató speciális mezőgazdasági feladatokat lát el, míg a 6×6 hajtásképletű K fülke-alváz és pótkocsija az ottani erdőkben bizonyít. Mindkét jármű tökéletes bizonyítéka a Renault Trucks sokoldalúságának, amelyet a márka illetékeseinek elmondása alapján a megújult változat csak tovább színesít majd.