Szinte érzed a hűsítő menetszelet, az ugratások okozta adrenalinlöketet, pedig nagy valószínűséggel a magyar betondzsungel hősége vesz körül. Nappali álmodozás összkerekes csillagokról.
Hirdetés:

Könnyebb elviselni a kánikulát egy kis mókával! Ha már élőben nem lehet ilyenben részünk, legalább a videó segítségével pár percre elrepülhetünk – messzire mindentől. A sivatagban is rekkenő a hőség, azonban itt megfelelő játékszerek feledtetik ezt. A Mercedes-Benz termékpaletta videója látványosan bemutatja az összkerékhajtású haszonjárműveik széles kínálatát a középkategóriától felfelé. Szerencsére csavartak egyet a minden bizonnyal az építő- és a faipari vállalkozások, az energiaszektor és a nehézfuvarozás döntéshozói számra készített promóciós anyagon, így a sivatagi mókázás mindenki számára kellemes kikapcsolódást jelent.

 

 

Ez egy igazi arculatépítő videó, a termékek nevén kívül semmit sem tudunk meg. Ám azt látványosan szemlélteti, hogy ezek a járművek igen sokra hivatottak. Akarhatunk ennél többet? Ha a Mercedes-Benz Atego 4×4, a Mercedes-Benz Actros 4×4, a Mercedes-Benz Zetros 6×6 nyerges vontató és a duplafülkés platós-ponyvás kivitel, valamint a Mercedes-Benz Actros 8×8 nyerges vontató erődemonstrációja után mégis hiányunk lenne, akkor egyik titkos kedvencünk, a Mercedes-Benz G-osztály 6×6 egy kis ráadással szolgál. Igaz, nem a fenti igásló kivitel, hanem az AMG-változat: 544 lóerő lett, maradhat?

 

 

A jó reklámot érdemes kétszer is megnézni, az átlagosra viszont senki sem emlékszik!
/mai mottónk/