Újra egy repülő pickupot mutatunk! Kuba fővárosában, Havanna utcáin tartott lélegzetelállító bemutatót az off-road versenyző, BJ Baldwin a Toyota Trophy Truck gépével.
Hirdetés:

Legutóbb Robby Gordon eszement versenysorozatában mutattunk repkedő pickupokat, ám úgy tűnik kiapadhatatlan a téma napjainkban. A Stadium Super Trucks után érdemes megjegyezni a Trophy Truck elnevezést is, hiszen az off-road versenyautók csúcsát képviselik ezek a masinák. Formájuk a szériagyártású pickupokéra emlékeztet, ám a lemezek alatt már nem sok közös részlet rejlik. Baldwin Toyotájában például 850 lóerős motor dolgozik!

 -

„Ballistic” Baldwinról érdemes tudni, hogy nyert már Baja 500 és Baja 1000 versenyeket, illetve kategóriagyőzelmet aratott a Dakar-ralin

A Toyo Tires akciófilm hangulatú videójába egy rekord megdöntése is belefért, ugyanis egy keskeny utcán 58 métert repült az autó, márpedig ilyen hosszan még nem tartózkodott a levegőben Trophy Truck! Persze nem ez az egyetlen ugratós jelenet benne. Feltűnik majd egy leomlott híd, amelyen szintén ugratással jut át a főhős, leküzdve a 33 méteres távolságot. Sőt, Old Havanna lépcsős utcái sem jelentenek akadályt a 2,7 tonnás, milliódolláros monstrumnak!