Négy továbbgondolt japán pickup is felvonult a világ egyik legnagyobb tuningkiállításán Las Vegasban, a SEMA Show-n.
Hirdetés:

Miként az Egyesült Államok a pickupok és a tuningautók hazája, arrafelé a tuningolt pickupoknak is túlméretes a kultusza. Kiváló keresztmetszetet nyújt erről minden alkalommal a Las Vegasban megrendezett SEMA Show. Íme, egy kis képes ízelítő a világ egyik legnagyobb tuningkiállításán felvonultatott japán-pickupokról 2016-ból.

2017 Honda Ridgeline Black Edition / MAD Industries Sport Truck + MAD Industries CB500F
Komplett csomagot állított össze a Honda a szabadidejüket aktívan töltők számára, amely egy MAD Industries Honda Ridgeline Black Edition pickupot és egy Honda Powersports MAD Edition CB500F Naked Sport Bike motorkerékpárt tartalmaz. Mindkettő vörös részletekkel kiegészített fekete gyöngyházfényezést kapott. A pickupot ezenkívül leültették és 22 colos keréktárcsákkal, illetve Toyo Proxes ST / 11 Sport Truck négyévszakos gumiabroncsokkal látták el, míg a fülkéjébe FOCAL Premium Flax hangrendszert építettek.

 -

Versenyzésre kész quad lapul ezen a Honda Ridgeline pickupon.

 

2017 Honda Ridgeline Black Edition / Tjin Edition + TRX250X ATV
A Tjin Edition X Pennzoil Honda Ridgeline pickuphoz egy versenyzésre felkészített Honda TRX250X ATV quadot társítottak. A Ridgeline egyedi, húszcolos Rotiform keréktárcsákon és Falken abroncsokon gördül, nagyméretű fékjeit a Baer, felfüggesztését a Traxda, kipufogóját a MagnaFlow, egyedi első lökhárítóját és lámpasorát pedig a Unique Fabrication szállította. A belsőteret a Katzkin építette át, hangrendszerét pedig a Scosche adta.

 -

Gyári tartozékok arzenálját vonultatja fel ez a fehér gyöngyházfényezésű Honda

 

2017 Honda Ridgeline RTL-E / Fox Marketing
A 2017 Honda Ridgeline RTL-E / Fox Marketing olyan gyári tartozékokat vonultat fel, mint az oldalsó fellépők, a légterelők és a sárvédő-szélesítések. Fehér gyöngyházfényezését fekete és vörös elemek tarkítják, 18 colos KMC Wheels keréktárcsáira pedig 265/65 R 18-as Toyo ATII abroncsok kerültek. Terepjáró képességét szintezhető futómű javítja, míg a platóján egy 2017 Honda Rubicon 500 quadot hordoz.

 -

Kiváló alapokra épült ez a Toyota Tacoma TRD Pro Race Truck

 

Toyota Tacoma TRD Pro Race Truck
Közel negyven éve versenyez a terepraliban a Toyota, legújabb gépe, a Tacoma TRD Pro Race Truck pedig a 2016-os SEMA Show-n mutatkozott be, hogy a 2017-es MINT 400 nevű sivatagi off-road versenyen már rajthoz állhasson. Már a jármű alapjai is kiválók, hiszen az amerikai piacon a Tacoma a legnagyobb darabszámban értékesített középkategóriás pickup immár tíz éve, ráadásul a legjobb az értéktartása. A versenygép 3,5 literes, Atkinson-ciklusú motort, Multi-Terrain Select és Crawl Control rendszerrel kiegészített összkerékhajtást, valamint megerősített felfüggesztéseket kapott.