Ha eddig nem szeretted a fűnyírást, mostantól máshogy nézel majd erre a munkára, ugyanis Brian Deegan megmutatja az alternatív megoldást 850 lóerővel.
Hirdetés:

Visszavonhatatlanul beköszöntött a nyár. Ez a jó hír. A rossz viszont az, hogy ez együtt jár a sokunk által nem kedvelt kerti munkákkal és a fűnyírással. A freestyle motocross egyik legendája, Brian Deegan videójában egy egészen újfajta megoldást kínál erre a problémára. A hagyományos fűnyíró és a hatszoros tereprali-bajnok által használt Ford pickup két dologban egyezik meg: mindkettőnek négy kereke van és benzin hajtja őket. A hasonlóság ezzel véget is ért. Számtalan területen hasznosíthatjuk a pickup kishaszonjárműveket tágas belsőterüknek, platójuknak és adott esetben terepjáró képességüknek köszönhetően. Brian jóvoltából most megismerhetjük egy újabb oldalukat.
Ha azonban nem vagyunk ilyen szerencsés helyzetben és nem lapul a garázsunkban egy 850 lóerős pickup, akkor marad számunkra a fűnyírás megszokott verziója. Az már más kérdés, hogy egy ilyen menet után valószínűleg több fű nem nő az adott területen.