Címke: video

 • Guruló hotel

  Pihenőidő - Guruló hotel

  Tudjátok már, hova szeretnétek menni nyaralni? Egyelőre még nincs lefoglalt repülőjegyetek és szállásotok? Viszont van egy Mercedes-Benz Actros tehergépkocsitok? Akkor csak építsetek rá egy kétszintes hotelt, és indulhattok is.

 • Legyél Te a legjobb sofőr!

  Hírek - Legyél Te a legjobb sofőr!

  Idén is gazdára vár egymillió forint és a kitüntető „Legjobb kamionsofőr” cím, ugyanis a NIT Hungary ismét megrendezi az „5 tengelyen – biztos kézzel!” versenyt. Nevezzetek minél előbb!

 • Sínautók munka közben

  Pihenőidő - Sínautók munka közben

  Milyen csodálatos, amikor egy Mercedes-Benz Unimog dolgozik! A különleges, közúton és vasúti síneken egyaránt közlekedni képes járműveket most Te is megcsodálhatod, és ezzel a mai produktivitásodat veszélybe sodorhatod.

 • Csak dőlj hátra, s parkolj!

  Pihenőidő - Csak dőlj hátra, s parkolj!

  Számos korszerű és egyedülálló vezetéstámogató rendszer szerepel az MAN TGE kínálatában. Kiváló példa erre a Park Assist, amely aktív kormányzással parkolja le a gépkocsit. Hazai tesztünk során egy hihetetlen videót is készítettünk ennek működéséről.

 • Fél évszázados macsó

  Történelem - Fél évszázados macsó

  Reneszánszukat élik a pickupok, és nagy divat a veteránok modernizált újjáélesztése. Ez utóbbi trend már a pickupokat is elérte, erre látunk példát az alábbi videóban, egy 1965-ös Ford F-250 pickuppal.

 • Minek a keréktárcsa?

  Háttér - Minek a keréktárcsa?

  Nincs szükség külön keréktárcsára a Michelin Vision tanulmánykerék használatával, hiszen ez gumiabroncs és keréktárcsa egyben. Sőt, még ennél is messze többet tud.

 • Sebességmámor

  Motorsport - Sebességmámor

  Őrület! Gyorsulási versenyre merészkedni egy pickup kormánykereke mögött? Miért is ne? Ha a Toyota Supra motorja dolgozik benne.

 • Apokalipszis után

  Pihenőidő - Apokalipszis után

  George Miller az utóbbi évek egyik legjobb autós filmjét tette le elénk 2015-ben. Mad Max kalandjai közben olyan eszement járművek mozogtak a vásznon, amelyek között a teherautó-rajongók számára is akadt csemege. Kukkantsunk a kulisszák mögé!

 • Furgonok és drónok

  Háttér - Furgonok és drónok

  Érdekes megoldással kísérletezik a Mercedes-Benz, a drónrendszereket fejlesztő amerikai Matternet és a svájci online kereskedés, a siroop. Drónokkal optimalizálnák a csomagkiszállító szolgáltatást közös projektjükben!

 • Aranyárú platina

  Pihenőidő - Aranyárú platina

  Mit tud egy bő húszmillió forintos Ford pickup? Doug DeMuro igyekszik választ adni erre a kérdésre, a maga sajátos stílusában.

Következő

Szavazás