Teszt

 • Gyomorgyűrűt kapott

  Gyomorgyűrűt kapott

  Tavaly jelentősen megújította a DAF az XF típust, főként a hajtásláncát. Azóta több sajtó- és ügyfélteszt igazolta, hogy akár hétszázalékosnál nagyobb is lehet a tüzelőanyag-megtakarítás. Íme, egy újabb: az XF 480 lóerős változatát teszteltük.

 • Profi célszerszám

  Profi célszerszám

  Rendkívül sokoldalú típus az új MAN TGE, így a zárt furgon után darus platós kivitelben is tesztelhettük az oroszlános márka kishaszonjárművét. Gyengébb felszereltséggel, de erősebb motorral, mint legutóbb a furgont.

 • Kényelmes munkaruha

  Kényelmes munkaruha

  Nem mai gyerek a Volkswagen Amarok a pickupok piacán, már nyolc éve van köztünk. Ezért 2016 közepén átfogóan felfrissítették, amelynek eredményét most nyílt alkalmunk hazai körülmények között tesztelni. Szerencsére egy kis havat is kaptunk mellé.

 • Bekeményített

  Bekeményített

  Tavaly ősszel nagy robajjal tört be az építőipari tehergépkocsik piacára a Scania vadonatúj építőipari családja, az XT. A nemzetközi menetpróba után egy G 450 8x4 billencs hazánkba látogatott, amelyet a tardosi kőbányában és környékén tesztelhettünk.

 • Kis test, kis étvágy

  Kis test, kis étvágy

  Magazinunk fogyasztási rekordját ebben a kategóriában az Euro VI-os Scania G 410 Highline állította fel. Az új generációs Scaniák már többször igazolták, hogy lényegesen takarékosabbak elődeiknél, így izgatottan vártuk, rekordot dönt-e az új G 410.

 • Csúcsragadozó

  Csúcsragadozó

  Számára új kategóriába merészkedett az MAN a TGE típussal, és nem is akárhogyan. Ez a kishaszonjármű szinte minden tekintetben új mércét állít fel a szegmensében, tapasztaltuk a németországi központból hazánkba érkezett zárt furgon tesztelésekor.

 • Neki áll a zászló

  Neki áll a zászló

  Hazánkban továbbra sem mutatkozik nagy kereslet a sűrített földgázzal hajtott kishaszonjárművekre, hiszen még a töltőhálózat is hézagos, és a típuskínálat is gyér. Holott ez az IVECO Daily Natural Power nagyon jó tapasztalatokkal szolgált tesztünk során.

 • Franciakrémes

  Franciakrémes

  Több lemaradását is behozta nemrég a Renault Trucks T, hiszen számos műszaki újítást kapott. Meg is látszott ezek hatása a tesztünk során mért átlagos tüzelőanyag-fogyasztáson! Mindazonáltal maradt még fejlődési potenciál.

 • Finom zöldség

  Finom zöldség

  Nemrég a nálunk vendégeskedett Scania R 450 tesztvontató nyerte el a leginkább környezetkímélő tehergépkocsinak járó Green Truck Award díjat, amelyet főként kiváló tüzelőanyag-fogyasztásának köszönhet. Utánajártunk, hogy valóban ennyire takarékos-e.

 • Városok barátja

  Városok barátja

  Budapesten és környékén teszteltük az elsősorban városi, illetve helyi elosztásra termett Scania G 320 Hybrid tehergépkocsit.

Következő

Szavazás