Technika

 • Magától mozgó rakomány

  Magától mozgó rakomány

  Egyetlen szakterületre specializálódott a holland Knapen, de ott vezető szerepet játszik: ömlesztett anyagokat szállító pótkocsitípusai szellemes megoldással, hatékonyan ürítik ki rakterüket.

 • Okos-kishaszonjármű

  Okos-kishaszonjármű

  Valódi felhasználói élményt kínál az új Mercedes-Benz Sprinter fedélzeti információs és szórakoztató rendszere. Reméljük, hogy erről példát vesz a többi járműgyártó is, az MBUX ugyanis még a csúcskategóriás okostelefonokkal elkényeztettettek számára is tu

 • Szórakoztató utastér

  Szórakoztató utastér

  Kortrijk városában, az autóbuszipar nagy seregszemléjén, a Busworld kiállításon mutatta be új rendszereit a Bosch. Ezek beépítése hatékonyabbá, biztonságosabbá és vonzóbbá teszi a járművet.

 • Oldalvédelem

  Oldalvédelem

  Csúnya balesetekhez vezethet, ha egy hatalmas nyerges szerelvény és egy kerékpáros vagy gyalogos balszerencsésen találkozik. A Mercedes-Benz azonban igyekszik megelőzni a bajt az oldalsó holttérfigyelő rendszerével.

 • Önvezető hókotrók

  Önvezető hókotrók

  Reptéri autonóm konvojt mutatott be a Mercedes-Benz. A négy Arocs tehergépkocsiból álló egység feladata a kifutópályák hómentesítése, mégpedig egyetlen járművezetővel.

 • Svéd konvoj

  Svéd konvoj

  Három évig tartó közös konvojozási projektben vesz részt a Scania és a Volvo Trucks, amelynek célja, hogy a különböző márkák járművei közötti kommunikációt összehangolja.

 • Kiterjesztett lehetőségek

  Kiterjesztett lehetőségek

  Frissítette a Volvo Buses a teljesen elektromos hajtásláncú autóbuszát, a Volvo 7900 Electric modellt, amely így megnövelt hatótávjának és több töltési lehetőségének köszönhetően rugalmasabban szolgálhatja ki az üzemeltetők és az utasok igényeit.

 • Jövőkép Volvo Trucks módra

  Jövőkép Volvo Trucks módra

  Technikai napokat tartott a Volvo Trucks a Slovakia Ringen. A rendezvény célja az volt, hogy bemutassák az ügyfeleknek és a szaksajtó munkatársainak azokat a fejlesztéseket és irányokat, amelyek meghatározók, vagy azok lesznek a közeljövőben.

 • Jönnek az oroszok!

  Jönnek az oroszok!

  Vadonatúj motort mutatott be a GAZ-csoport a COMTRANS/17 Nemzetközi Haszonjármű-kiállításon. Az újdonságot nehéz-teherautókhoz kínálja a gyártó, de kisebb járművekbe is tartogat meglepetéseket.

 • Zöldbe borulva

  Zöldbe borulva

  Környezettudatos gondolkodásra vall, hogy a Volkswagen-csoport cseppfolyósított földgázzal (LNG) üzemelő Scania tehergépkocsikat állít munkába Észak-Németország területén, míg Csehországban sűrített földgázzal (CNG) hajtott Scaniák dolgoznak.

Következő

Szavazás