Pihenőidő

 • Európai Népautó Amerikának

  Európai Népautó Amerikának

  Egyelőre még csak kísérleti léggömb ez a böhöm nagy koncepciójármű, az amerikai piac reakcióinak szondázására, de kellő érdeklődés esetén egész modellcsalád nőhet ki belőle.

 • Szolgálati jármű

  Szolgálati jármű

  Ágaskodó lovakkal dekorált vörös jármű, amelyet Michael Schumacher és Rubens Barrichello használt – mi az? Nyilván mindenki azonnal egy Formula 1 versenyautóra gondol, pedig nagyon másról van itt szó. A helyes válasz ugyanis egy IVECO autóbusz.

 • Sínautók munka közben

  Sínautók munka közben

  Milyen csodálatos, amikor egy Mercedes-Benz Unimog dolgozik! A különleges, közúton és vasúti síneken egyaránt közlekedni képes járműveket most Te is megcsodálhatod, és ezzel a mai produktivitásodat veszélybe sodorhatod.

 • Csak dőlj hátra, s parkolj!

  Csak dőlj hátra, s parkolj!

  Számos korszerű és egyedülálló vezetéstámogató rendszer szerepel az MAN TGE kínálatában. Kiváló példa erre a Park Assist, amely aktív kormányzással parkolja le a gépkocsit. Hazai tesztünk során egy hihetetlen videót is készítettünk ennek működéséről.

 • SEMA őrültségek

  SEMA őrültségek

  Fokozzuk egy kicsit a tuningőrületet, ugyanis a SEMA kiállításról még mindig tudunk érdekes vagy épp eszement járműveket mutatni.

 • Apokalipszis után

  Apokalipszis után

  George Miller az utóbbi évek egyik legjobb autós filmjét tette le elénk 2015-ben. Mad Max kalandjai közben olyan eszement járművek mozogtak a vásznon, amelyek között a teherautó-rajongók számára is akadt csemege. Kukkantsunk a kulisszák mögé!

 • Aranyárú platina

  Aranyárú platina

  Mit tud egy bő húszmillió forintos Ford pickup? Doug DeMuro igyekszik választ adni erre a kérdésre, a maga sajátos stílusában.

 • Századünneplők

  Századünneplők

  Szinte minden célra mutatott pickupot a Chevrolet a 2017-es SEMA Show pódiumán. Ezenkívül még visszaemlékezni is maradt kapacitása, hiszen százéves az első Chevrolet pickup.

 • Mit bír ki egy oroszlán?

  Mit bír ki egy oroszlán?

  Mi jelenti egy autóbusz számára az igazi igénybevételt? Egy csintalan gyerekcsapat? Egy vad rockerekből álló társaság? Esetleg néhány szurkoló? Az MAN nem bízta a véletlenre a Lion’s Coach tesztelését, mindegyik csoportot megutaztatta az autóbuszon.

 • Brazil páncélos lovagok

  Brazil páncélos lovagok

  Mást jelent a biztonságos áruszállítás a dél-amerikai kontinensen, mint Európában, ugyanis a tengerentúlon a Volkswagen páncélozott tehergépkocsikat is gyárt ügyfelei számára.

Következő

Szavazás