Pihenőidő

 • Ruha teszi a kisteherautót

  Ruha teszi a kisteherautót

  Sportos ruhába bújt a Ford Transit Custom, felidézve ezzel az izgalmas gyári tuningváltozatokat. Ez az átalakítás a walesi székhelyű MS-RT munkáját dicséri.

 • Csillaghajó a Föld bolygón

  Csillaghajó a Föld bolygón

  Nem az ufók szálltak le Amerikában, hanem a Shell Lubricants és az AirFlow Truck Company együttműködéséből létrejött szerelvény mutat be globálisan alkalmazható módszereket a tüzelőanyag-fogyasztás csökkentésére.

 • Guruló hotel

  Guruló hotel

  Tudjátok már, hova szeretnétek menni nyaralni? Egyelőre még nincs lefoglalt repülőjegyetek és szállásotok? Viszont van egy Mercedes-Benz Actros tehergépkocsitok? Akkor csak építsetek rá egy kétszintes hotelt, és indulhattok is.

 • Európai Népautó Amerikának

  Európai Népautó Amerikának

  Egyelőre még csak kísérleti léggömb ez a böhöm nagy koncepciójármű, az amerikai piac reakcióinak szondázására, de kellő érdeklődés esetén egész modellcsalád nőhet ki belőle.

 • Szolgálati jármű

  Szolgálati jármű

  Ágaskodó lovakkal dekorált vörös jármű, amelyet Michael Schumacher és Rubens Barrichello használt – mi az? Nyilván mindenki azonnal egy Formula 1 versenyautóra gondol, pedig nagyon másról van itt szó. A helyes válasz ugyanis egy IVECO autóbusz.

 • Sínautók munka közben

  Sínautók munka közben

  Milyen csodálatos, amikor egy Mercedes-Benz Unimog dolgozik! A különleges, közúton és vasúti síneken egyaránt közlekedni képes járműveket most Te is megcsodálhatod, és ezzel a mai produktivitásodat veszélybe sodorhatod.

 • Csak dőlj hátra, s parkolj!

  Csak dőlj hátra, s parkolj!

  Számos korszerű és egyedülálló vezetéstámogató rendszer szerepel az MAN TGE kínálatában. Kiváló példa erre a Park Assist, amely aktív kormányzással parkolja le a gépkocsit. Hazai tesztünk során egy hihetetlen videót is készítettünk ennek működéséről.

 • SEMA őrültségek

  SEMA őrültségek

  Fokozzuk egy kicsit a tuningőrületet, ugyanis a SEMA kiállításról még mindig tudunk érdekes vagy épp eszement járműveket mutatni.

 • Apokalipszis után

  Apokalipszis után

  George Miller az utóbbi évek egyik legjobb autós filmjét tette le elénk 2015-ben. Mad Max kalandjai közben olyan eszement járművek mozogtak a vásznon, amelyek között a teherautó-rajongók számára is akadt csemege. Kukkantsunk a kulisszák mögé!

 • Aranyárú platina

  Aranyárú platina

  Mit tud egy bő húszmillió forintos Ford pickup? Doug DeMuro igyekszik választ adni erre a kérdésre, a maga sajátos stílusában.

Következő

Szavazás