Motorsport

 • Magyar siker

  Magyar siker

  Nemcsak a közép-európai nyári forróság, hanem a sok szempontból különleges szlovákiai pálya is feladta a leckét a Kamion Európa-bajnokság versenyzőinek. Ám Kiss Norbi a mostoha körülmények ellenére megszerezte idei első futamgyőzelmét.

 • Szomorú vasárnap?

  Szomorú vasárnap?

  Kiss Norbi pesszimistán nyilatkozott a Kamion Európa-bajnokság harmadik futamáról. Pedig valójában még a balsikerű vasárnapi versenynapon is történtek számára szerencsés pillanatok, aminek jóvoltából előrébb végzett.

 • Hazai pályán

  Hazai pályán

  Eltérően a korábbi évektől, idén már június közepén Magyarországra látogattak a Kamion Európa-bajnokság versenygépei. A hungaroringi hétvége után az összesített pontversenyben továbbra is Jochen Hahn áll az élen, míg Kiss Norbi feljött a második helyre.

 • Elindult a szezon

  Elindult a szezon

  Átrendeződött csapatokkal és rövidebb versenynaptárral elindult a Kamion Európa-bajnokság 2018-as szezonja. Az olaszországi első versenyhétvége nagyrészt még a gépekkel történő ismerkedésről szólt.

 • Jázmin bemutatkozása

  Jázmin bemutatkozása

  Idén sem marad „virág” nélkül a Kamion Európa-bajnokság, ugyanis az OXXO Hungary Truck Racing Team bemutatta a szezonra teljesen megújult, Jázmin névre keresztelt versenygépét.

 • Jubileumi győzelem

  Jubileumi győzelem

  Nagyszerű születésnapi ajándékkal, a 2017-es Brit Kamionbajnokságban szerzett győzelemmel ünnepelhette fennállásának tizedik évfordulóját a magyar OXXO Racing Team.

 • Sebességmámor

  Sebességmámor

  Őrület! Gyorsulási versenyre merészkedni egy pickup kormánykereke mögött? Miért is ne? Ha a Toyota Supra motorja dolgozik benne.

 • Csipet Dakar Szlovákiában

  Csipet Dakar Szlovákiában

  Ismerősök lehetnek a Rolling Tons olvasóinak az MKR Technology versenygépei, hiszen két évvel ezelőtt már kipróbálhattuk a Dakar-ralira épített kamionjukat. Azóta sok minden változott, például a csapat célja is, most ugyanis kimondták: cél a dobogó.

 • Szárnyaló KAMAZ

  Szárnyaló KAMAZ

  Mi a közös a hóban és a sivatagi homokban? A KAMAZ Master csapat szerint a kettő majdnem ugyanaz, ezért a havas Murmanszkban tesztelték a kamiont a nyár közepi sivatagi Selyemút-rali előtt.

 • A leggyorsabb pickupok

  A leggyorsabb pickupok

  Hasznos rakfelületük mondjuk nincs a világ leggyorsabb pickupjainak, de más módon sikeresen megörvendeztetnek bennünket: a NASCAR „teherautós” szakágában kíméletlenül nyúzzák egymást a versenyzők.

Következő

Szavazás