Kedves látogató,
felmérésünk már lezárult. Ajánljuk szíves figyelmedbe internetes magazinunk legfrisebb kishaszonjárműves cikkeit!

A Rolling Tons hírei

Automatikus segítség

Automatikus segítség

Ez év áprilisától már csak olyan új kishaszonjárművek kaphatnak típusbizonyítványt, amelyek rendelkeznek beépített eCall segélyhívó rendszerrel. Az európai uniós jogszabály a 3,5 tonna össztömeg feletti haszonjárművekre egyelőre nem vonatkozik.

Négykerekű farmernadrág

Négykerekű farmernadrág

Aki egyet látott, mindet látta, annyira egy kaptafára készülnek a pickupok. Ez sem mutat fel világraszóló újdonságokat, de minden fontosabb részletében tökéletesítve pontosan azt adja, amit elvár a vásárló – pozitív és negatív meglepetések nélkül.

Profi célszerszám

Profi célszerszám

Rendkívül sokoldalú típus az új MAN TGE, így a zárt furgon után darus platós kivitelben is tesztelhettük az oroszlános márka kishaszonjárművét. Gyengébb felszereltséggel, de erősebb motorral, mint legutóbb a furgont.

Újra öklel a Kos

Újra öklel a Kos

Amerika egyik szülöttének és jelképének, a pickup műfajnak emblematikus típusa újult meg teljesen: innovatív műszaki megoldásokkal támadja vetélytársait a kiváló minőségű szerkezeti anyagokból felépülő Ram.

Villanyfutár

Villanyfutár

Elektromos hajtású kivitellel bővült a Renault Master kínálata. Sőt, a felhasználási területéhez illő szolgáltatáscsomagot is ad a Renault az elsősorban városi futárok számára ideális járműhöz.

1700 első fecske

1700 első fecske

Megmutatja a következő évtizedbe vezető utat a Mercedes-Benz Sprinter: a harmadik generációs kishaszonjármű már csak egy része a komplett megoldásnak, amelyet a gyártó az üzemeltetők számára értékesíteni kíván.

Frissülő picurok

Frissülő picurok

Megújul a Ford Transit család két legkisebb tagja, a Transit Connect és a Transit Courier. Év elejétől már rendelhetők az apróságok.

Megérkezett az X

Megérkezett az X

Már hazánkban is elérhető a Mercedes-Benz X-osztály prémiumpickup. A tavaly év végi villányi bemutatkozás óta az árlista is rendelkezésre áll.

Személyeskedik

Személyeskedik

Hamarosan alapjaiban új generáció váltja a jelenlegi Mercedes-Benz Sprintert, és a fülkéjéről már képeket is mutattak.

Csúcsragadozó

Csúcsragadozó

Számára új kategóriába merészkedett az MAN a TGE típussal, és nem is akárhogyan. Ez a kishaszonjármű szinte minden tekintetben új mércét állít fel a szegmensében, tapasztaltuk a németországi központból hazánkba érkezett zárt furgon tesztelésekor.